آزاده موسوی درباره مستند «در جستجوی فریده» می گوید .

آزاده موسوی و کوروش عطائی در یازدهمین جشنواره سینما حقیقت روایت گر زندگی دختری به نام فریده هستند که به دنبال پدر و مادرش در ایران می گردد .
به گزارش سرویس سینمایی هفت گاه به نقل از ستاد خبری یازدهمین جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت ، آزاده موسوی درباره شکل گیری مستند «در جستجوی فریده» گفت : حدود ۴ سال پیش یکی از دوستانم با من تماس گرفت و گفت که گزارشی در روزنامه خوانده درباره دختری به نام فریده که ۴٠ سال پیش از ایران به فرزندخواندگی برده شده و اکنون به دنبال پدر و مادرش در ایران می گردد .
وی ادامه داد : داستان فریده به نظرمان جذاب آمد ، این دختر هلندی بود و ما با یکی از دوستان خبرنگار هلندیمان که در ایران زندگی می کند تماس گرفتیم . او کاملا فریده را می شناخت و از فعالیتها و جستجوی او با خبر بود . پیش از تماس با فریده وبلاگش را کامل مطالعه کردیم . او مدتها بود در وبلاگ شخصی اش داستان زندگی اش را روزانه می نوشت. در وبلاگ فریده علاوه بر داستان زندگی اش اشعاری از مولانا و حافظ و شعرهای پر از احساس او نوشته شده بود و حال و هوایش کاملا به ما نوید یک کاراکتر استثنایی را می داد. به فریده ایمیل زدیم و نامه ای از او دریافت کردیم پر از شادی و امید از اینکه دو فیلمساز ایرانی با او تماس گرفته اند و قرار اولین دیدار اسکایپی را گذاشتیم .
این مستندساز پیرامون نخستین دیدار مجازی شان با فریده اظهار کرد : زمانی که برای اولین بار پشت کامپیوتر دیدمش ، با دختری مواجه شدم کاملا ایرانی و پر از عشق که فقط به زبان دیگری صحبت می کرد . از همان اولین دیدار با فریده دوست شدیم و این ارتباط در طول این چهار سال با صمیمیت ادامه داشته است  .
این دومین باری است که آزاده موسوی کارگردانی یک مستند را به صورت مشترک با کوروش عطائی برعهده دارد . وی در پاسخ به این پرسش که آیا قرار است این همکاری مشترک ادامه یابد و حاصل این همکاری مشترک چیست؟ توضیح داد : همکاری من و آقای عطائی به دوران دانشجویی در دانشگاه هنر باز می گردد ، ما با هم همکلاس بودیم و گروه های فیلمسازی تشکیل داده بودیم اولین فیلم مشترکی که با هم ساختیم یک فیلم طنز بود به نام گریپ فروت ، بر اساس داستان مرگ در می زند وودی آلن که فقط یک کار کلاسی بود البته موفق به دریافت جایزه طنز سوره شد . همکاری بعدی ما در برگزاری هشتمین دوره جشنواره دانشجویی نهال بود که من به عنوان دبیر جشنواره و آقای عطائی دبیر اجرایی همکاری خوبی داشتیم و جشنواره نهال ارتباط کاری ما را مستحکم تر کرد .
وی افزود : مسلما این همکاری برای هر دوی ما آورده های بسیار خوبی داشته که منجر به چندین همکاری شده و من دوست دارم این فیلمسازی دو نفره در مستندسازی را با هم ادامه دهیم اما در فضای فیلم داستانی، که آن را هم جدی دنبال می کنم و امسال فیلم کوتاه «ترخیص» را در جشنواره فیلم کوتاه تهران داشتم که کاندید بهترین کارگردانی شد، من فیلمسازی تک نفره را ترجیح میدهم . به دلیل اینکه در فیلم داستانی شما جهان شخصی خودتان را دنبال می کنید .

گفتنی است در خلاصه داستان «در جستجوی فریده» آمده است : فریده ، که چهل سال پیش توسط زوجی هلندی به فرزندی گرفته شده ، برای اولین بار به ایران سفر می‌کند تا زادگاهش را ببیند و خانواده‌ی واقعی‌اش را بیابد …

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 4 =