اجرای کنسرت-تئاتر “اسکارلت دهه ۶۰” در برج آزادی

کنسرت-تئاتر “اسکارلت دهه ۶۰” با اجرای سجاد افشاریان و گروه رام در سالن اصلی برج آزادی اجرا می شود.

اسکارلت دهه 60

به گزارش سرویس تئاتر هفت گاه به نقل از روابط عمومی مجموعه برج آزادی ، قرار است در میدان آزادی، سمبل قدیمی شهر تهران، یک جوان اهل موسیقی و یک جوان اهل ادبیات، هنر خود را با هم تلفیق کنند. آنها نام این ترکیب را «اسکارلت دهه ۶٠» گذاشته‌اند که در آن روایتی پر از نغمه‌های رنگین دهه حقیقت و فانتزی، دهه ۶٠، را ارائه می‌کنند.

تماشاگر در «اسکارلت دهه شصت» با پرفورمنسی مواجه می‌شود که چیدمان آن ادبیات و موسیقی است و بخش ادبیات دراماتیک آن، به‌عنوان نمایش‌نامه و اجرای مونولوگ‌هایی خواهد بود که در بخش‌هایی با موسیقی گروه «رام» پیوند می‌خورد. محتوایی که در کلام این قطعات وجود دارد، بخشی عاشقانه و بخش زیادی از آن هم اجتماعی است. اساسا تم‌های اصلی نمایشی هم عاشقانه و اجتماعی است و به ‌لحاظ تم با هم مرتبط هستند.

 کنسرت-تئاتر “اسکارلت دهه ۶۰” با اجرای سجاد افشاریان و گروه رام از ۱۶ تا ۱۸ و ۲۳ تا ۲۵ دی هر شب در دو سانس و از ساعت ۱۸:۳۰ و ۲۱:۰۰ در سالن اصلی برج آزادی اجرا می شود.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − پنج =