امین غفاری : جشنواره موسیقی فجر نقش بسزایی در آشنا کردن مخاطب با سبکهای مختلف موسیقی دارد
ارکستر “پاسارگاد” به سرپرستی امین غفاری که در بخش رقابتی جشنواره به صحنه میرود، هم اجرایی زهی و هم سمفونیک برای مخاطبان تدارک دیده است.
به گزارش سرویس موسیقی هفت گاه ، ارکستر زهی “پاسارگاد” که یکشنبه ۲۶ بهمن ساعت ۱۸:۳۰ در سالن رودکی به صحنه میرود.
امین غفاری درباره اجرا در سی امین جشنواره موسیقی فجر گفت: امسال برای اولین بار همراه با ارکستر “پاسارگاد” در جشنواره فجر شرکت میکنم و اجرای مان به دو صورت زهی و سمفونیک به رهبری مهدی پناهی به صحنه میرود.
وی درباره ارکستر “پاسارگاد” گفت: ارکستر از سال گذشته شکل گرفته و اولین اجرای خود را به صورت یک اجرای دانشگاهی به روی صحنه برده است. ارکستر “پاسارگاد” اجراهای متعددی در طول سال گذشته داشته که اجرای ارکستر زهی به همراهی مازیار ظهیرالدینی و اپرای “بانوی کوچک من” از جمله این اجراها هستند.
به گفته غفاری، این ارکستر در آخرین اجرایش، دیماه در سالن روکی به صحنه رفته است.
غفاری که در سالهای گذشته در بخشهای متعدد جشنوار فجر شرکت داشته است، حضور در این جشنواره را رکن مهمی در پیشرفت توام نوازنده و مخاطبان موسیقی دانست و گفت: جشنواره موسیقی فجر فرصت مناسبی است که هنرمندان جوان خود را روی صحنه و در مرحله رقابت و اجرا محک بزنند و تواناییهای خود را باور کنند.
وی ادامه داد: در این جشنواره، فرصت هنرنمایی و اجرا در بهترین سالنهای کشور برای همه هنرمندان جوان فراهم است و من معتقدم که باید هرسال از این فرصت استفاده کرد.
غفاری امسال در بخش استعدادهای درخشان نیز شرکت کرده است. تکنوازی ویلن این نوازنده ساعت ۱۵ یکشنبه ۲۶ بهمن در سالن رودکی، به مخاطبان جشنواره ارائه میشود.
وی درباره حضور در دو بخش از جشنواره گفت: نکتهای که شاید از دید بعضی از هنرمندان جوان پنهان مانده این است که اجرای صحنه به اندازه و یا گاهی بیشتر از تمرینهای شخصی و کسب علم، اهمیت دارد. این اجراها هنرمندان را پختهتر می کند و این بهترین امکانی است که در قالب جشنوارههای اینچنینی در اختیار هنرمندان قرار میگیرد.
سرپرست ارکستر “پاسارگاد” در ادامه گفت: چنین جشنوارههایی به همان اندازه که میتواند هنرمندان را یاری کند، نقش بسزایی در آشنا کردن مخاطب با سبکهای مختلف موسیقی دارد.
وی افزود: سبکهایی از موسیقی در همه دنیا در مقایسه با موسیقی کلاسیک همه پسند هستند و طرفداران بیشتری دارند اما نکتهای که در ایران بیش از هرجا به چشم میخورد شکاف عمیقی است که بین طرفداران سبکهای مختلف موسیقی وجود دارد که از نظر من به عدم آگاهی برمیگردد.
غفاری تصریح کرد: شناخت عمومی جامعه ما از موسیقی باید بیشتر شود و برگزاری جشنواره یکی از این راه هاست. مسئولین جشنواره با تبلیغات بیشتر میتوانند مخاطب را با برگزاری جشنواره و به تبع آن سبکهای مختلف موسیقی بیشتر آشنا کنند.