با پر بازدیدترین پاویون‌های اکسپو میلان آشنا شوید

پربازدیدترین پاویون‌های اکسپو میلان ۲۰۱۵ که با شعار˝ تقویت زمین، تأمین انرژی زندگی ˝ این روزها در ایتالیا برپاست را بشناسید.

هفت گاه

به گزارش سرویس معماری هفت گاه به نقل از هنرآنلاین ، در ادامه با ۱۰ پاویون از بین ۱۴۳ پاویون اکسپو میلان ۲۰۱۵ که بیش‌ترین تعداد بازدیدکننده‌ها را به خود اختصاص داده‌اند، آشنا می‌شوید.

پاویون زیرو

داخل این مجموعه فضاهایی قرار گرفته که فرآیند تولید منابع غذایی، سیر تکاملی صنعت کشاورزی و فرهنگ تغذیه ملل مختلف را نشان می‌دهد. این پاویون از صنعت کشاورزی حمایت کرده چراکه اولین پیشه‌ای بوده که انسان از ۱۲۰۰۰ سال پیش به آن پرداخته و مواد غذایی خود را از این راه به دست آورده امروزه نیز ۹۵ درصد از غذای مردم از این راه تأمین می‌شود.

هفت گاه

پاویون ایتالیا

کانسپت پالازو ایتالیا یک چشم انداز کلی از معماری است که در آن ساختمان با پوسته‌ای خاص و توزیع حجمی منحصر بفرد قرار گرفته شده است. این پروژه از انرژی با هم بودن مشتق شده است، که به معنی دوستی و پذیرش جامعه است و نماد جامعه مربعی بزرگ و توخالی است که در اطراف این نمایشگاه سازمان‌دهی شده است، خانه تابستانی CARDO در همراهی با پروژه پالازو ایتالیا طراحی شده است و نشان‌دهنده کشف قلمرو ایتالیایی است که توزیع حجمی این پروژه بر اساس ایده از روستاهای ایتالیا است.

 هفت گاه

پاویون سوئیس

در بخش بزرگی از پاویون سوئیس امکان دسترسی به مناطق باز که در آن بازدیدکنندگان می‌توانند آزادانه حرکت کنند فراهم است بازدیدکنندگان از طریق یک سطح شیب‌دار به تراس می‌رسند که در مرکز آن حیاطی قرار دارد که در آن چهار برج واقع شده است، و همچنین فضایی برای کنسرت، رستوران، مغازه، سالن استراحت VIP در نظر گرفته شده است.

هفت گاه

پاویون جمهوری کره

پاویون کره نهمین پاویون بزرگ بین ۱۴۰ کشور شرکت‌کننده دیگر در اکسپو است، به این معنی که کره یک عضو اصلی برای نشان دادن سنت‌های فرهنگی این کشور برای فرهنگ وابسته به غذا و پخت‌وپز سالم و ایمن است. در یکی از سالن‌های پاویون کره برای بازدیدکنندگان دو صفحه‌نمایش بزرگ قرار داده شده است که ویژگی‌های تخمیر و حفظ مواد غذایی را با استفاده از ظروف سنتی سفالی نمایش می‌دهد. در سالن دیگر این پاویون بیش از ۳۶۰ عدد از این ظروف سفالی قرار داده شده است که با نورپردازی و هنر رسانه، صحنه خیره‌کننده‌ای برای بازدیدکنندگان ارائه می‌دهد، بازدیدکنندگان می‌توانند چگونگی و ویژگی‌های فرهنگ غذایی سنتی کره‌ای را مشاهده کنند.

هفت گاه

پاویون برزیل

در ساخت پاویون برزیل از شبکه‌ای انعطاف‌پذیر، صاف و غیرمتمرکز استفاده شده است که جنبه‌های مختلفی از ساختمان را در بر گرفته است که نشانه‌ای از کثرت‌گرایی این کشور است. شبکه‌های متخلخل برای بازدیدکنندگان مسیری ایجاد کرده است که می‌توانند در آن قدم زده و در میان گونه‌های گیاهی این کشور قرار بگیرند همچنین توسط ساختاری کششی مکان‌های غیرمنتظره‌ای برای اوقات فراغت و استراحت بازدیدکنندگان در نظر گرفته شده و باعث تقویت ارتباط بین فضاهای مختلف پاویون شده است. فضاهای نمایشگاه، سالن اجتماعات، فروشگاه، کافه، رستوران و دفتر پاویون به دهلیز بزرگی متصل می‌شوند که نور طبیعی را در طول روز به ارمغان می‌آورد.

هفت گاه

پاویون انگلستان

این پاویون ۱۹۱۰ متر مربع بوده که اطراف آن با کانسپت کندوی عسل ساخته شده است که نقش زنبور عسل، چگونگی تحقیقات و فناوری جدید در کمک به امنیت غذایی و تنوع زیستی را بیان می‌کند. بازدیدکنندگان از پاویون انگلستان توسط باغی از درختان میوه بریتانیا مورد استقبال قرار می‌گیرند، و از طریق یک راهروی خاکی وارد سبزه‌زار می‌شوند. در طول راه مسیرهای چندگانه‌ای قرار دارند که به حجم اصلی می‌رسد که بازدیدکننده را به کاوش و شرکت در توسعه سفر خود به سمت کندو و فراتر از آن دعوت می‌کند.

هفت گاه

پاویون آلمان

آلمان در اکسپو سال ۲۰۱۵ رابطه‌ای جدید و محترمانه‌ای را با طبیعت بیان کرده است و با چشم‌اندازی پر جنب‌وجوش برای باروری ایده‌ها راه‌حل‌های مختلفی ارائه می‌دهد، پاویون آلمان با طراحی جدید و مبتکرانه مکانی باز، گرم، دوستانه برای بازدیدکنندگان است.
دسترسی به پاویون با سطح شیب‌داری ملایم با کف‌پوش چوبی امکان‌پذیر است که با چشم‌انداز زیبایی از گیاهان دسترسی به پاویون را قابل‌توجه و شگفت‌آور کرده است و همچنین نمایشگاه‌های موضوعی در داخل آن قرار گرفته‌اند.

هفت گاه

پاویون چین

طرح پاویون چین بر اساس موضوع ” سرزمین امید” طراحی شده است که این پروژه از طریق سقف موج‌دار آن، با الهام از خط اسمان شهر طراحی شده است، با این عقیده که “امید” را می‌توان در زمانی تجربه کرد که شهر و طبیعت در هماهنگی بسر می‌برند. سقف با ساختاری متشکل از چوب و تخته و الوار و استفاده از تکنولوژی و الکترونیک مدرن که یادآور معماری سنتی چینی هستند ساخته شده است، همچنین برای سقف پاویون از تکنولوژی مدرن برای ایجاد دهانه‌های طولانی، مناسب برای ماهیت عمومی پاویون استفاده شد، پاویون از تلفیق سازه و پنل های چادری با چوب‌های بامبو ساخته شده است که مرجع سنتی ساخت‌وساز در چین بوده است.

هفت گاه

پاویون استرالیا

در فضای خارج این پاویون، جنگلی ایجاد کرده‌اند که فضای ورودی را تعریف می‌کند و مردم را به سمت پاویون دعوت می‌کند و مردم با گذشتن از میان این راه از هوای تازه استفاده می‌کنند. به همین دلیل همواره هوای اطراف این پاویون ۵ درجه خنک‌تر از هوای محیط خارجی است و اکسیژن لازم برای ۱۸۰۰ نفر از طریق این جنگل تأمین می‌شود.

هفت گاه

پاویون امارات

صفحات نمای این پاویون تمثیلی از بیابان‌های عربستان است. دیوارها ۱۲ متر ارتفاع دارند و مانع از تابش مستقیم خورشید به فضاهای داخل می‌شوند و داخل مجموعه خنک می‌ماند. این صفحات مسیر بازدید را تعیین می‌کنند و در انتها مردم را به آتریم طلایی می‌رسانند.

هفت گاه

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 6 =