حضور هنرمندان ایرانی در دوسالانه بین المللی نقاشی مولداوی
گلی محلاتی ، رضا رفیعی راد ، پری ملک زاده ، به دوسالانه بین المللی نقاشی مولداوی راه یافتند .
به گزارش سرویس هنرهای تجسمی هفت گاه ، گلی محلاتی ، رضا رفیعی راد ، پری ملک زاده ، سه نقاشی ایرانی هستند که به دوسالانه بین المللی نقاشی کشور مولداوی در سال ۲۰۱۵ راه یافتند. در این دوسالانه که یکی از معتبرترین دوسالانه های اروپایی محسوب می شود ، آثار نقاشان از ۳۲ کشور از جمله اتریش، بلژیک، دانمارک، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، روسیه و آمریکا به این دوسالانه ارسال گردیده است.
موزه هنرهای معاصر مولدوا، موزه هنر رومانی، موزه ملی رومانی، موزه هنر پلویشت رومانی، آدی گالری لهستان و برخی نهاد های دولتی و خصوصی دیگر در رومانی ، لهستان و مولداوی ، برگزار کنندگان این دوسالانه نقاشی هستند.
“گلی محلاتی” متولد ارومیه ، لیسانس دانشگاه تهران ، کارشناسی ارشد خود را از کالج بین المللی آمریکا( AIC) دریافت کرده و هم اکنون مشغول تحصیل در مقطع دکترا در دانشگاه ماساچوست می باشد.
“رضا رفیعی راد” کارشناس نقاشی است که آثارش تاکنون در بیش از ۱۲ جشنواره و بینال داخلی و خارجی در کشورهای آمریکا، اسکاتلند، ترکیه، فنلاند منتخب گردیده و ماه گذشته نیز یکی از آثارش موفق به راهیابی در نمایشگاه بین المللی موزه هنر کارنگی در گالری باکس هارت گردیده است. همچنین چند عنوان مقاله در نشریات داخلی و خارجی منتشر نموده است.
“پری ملک زاده” کارشناس ارشد رشته نقاشی و از اساتید دانشگاه هنر شهرستان ارومیه است که تاکنون بیش از ۱۶ عنوان نمایشگاه انفرادی و گروهی را در سطح کشور برگزار کرده و چندین عنوان مقاله هنری از وی منتشر شده است.
نمایشگاه این دوسالانه از تاریخ ۱۴ می الی ۰۷ ژوئن در موزه هنر مولداوی و سالن نمایشگاهی کنستانتین برانکوزی ، برگزار خواهد شد. برگزارکنندگان این دوسالانه، اهداف خود را ، نشان دادن تکامل نقاشی در طول سالها، ارائه رویکردهای پژوهشی نقاشی نوین از سنتی به مدرن، قدردانی و ایجاد انگیزه درهنرمندان هنر مدرن اروپا و ایجاد مجالست و آشنایی هنرمندان گرایشهای متفاوت نقاشی مدرن با یکدیگر معرفی نموده اند.