رامبد صدیف : آواز ایرانی یک بعدی شده است .

رامبد صدیف گفت: متاسفانه امروز آواز ما یک بعدی شده و این مشکل بزرگی است که در کار نسل جوان نیز دیده می شود.

رامبد صدیف

به گزارش سرویس موسیقی هفت گاه به نقل از روابط عمومی انجمن موسیقی ایران ، رامبد صدیف عضو هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش آواز ضمن بیان این مطلب گفت: متاسفانه امروز آواز ما یک بعدی شده و این مشکل بزرگی است که در کار نسل جوان نیز دیده می شود. هنر آوازی ما هنر بسیار سختی است اما باید نسل جوان کار کنند و می بایست هنرجویان به سمت تعالی حرکت کنند.

این عضو هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش آواز افزود: متاسفانه اکثر شرکت کنندگان بخش آواز این جشنواره حتی در ادای درست شعر نیز مشکل جدی دارند و باید پرسید مشکلات اینچنین به چه کسانی باز می گردد؟ بسیاری از کسانی که آموزش می دهند مسئول این اتفاق هستند. البته در این مسیر می بایست مسئولان نیز با برنامه ریزی های درست فرهنگی اثر گذاری مثبت داشته باشند. اگر مسئولان فرهنگی ما برنامه ریزی درستی در این زمینه نداشته باشند ریشه آواز ما خواهد خشکید.

این استاد آواز همچنین عنوان کرد: متاسفانه در نسل معاصر آواز کشورمان خواننده ای نداریم که موسیقی آوازی این سرزمین را به خوبی درک نکرده باشد. خواننده های امروز فقط موسیقی ردیفی را تعریف کرده اند و همین موضوع نیز به هنرجویان منتقل می شود. از این میان خوانندگان ، کسانی هم که به شهرت می رسند دیگر دست از تلاش می کشند و درجا می زنند.

وی ادامه داد: آقایان و مربیانی که مشغول تدریس موسیقی آوازی هستند باید به نکات فنی توجه ویژه داشته باشند. مربی که به هنرجو آموزش می دهد خودش چه مقدار دریافت از موسیقی آوازی داشته که حالا بخواهد آنها را به شاگردانش ارائه دهد؟ این سئوال مهمی است.

رامبد صدیف گفت: من پیش از این نیز به برخی وزیران قبلی گفته ام و حتی طرحی نیز ارائه کرده ام تا مشکل تربیت نسل جدید خواننده ها حل شود اما متاسفانه به آن توجه نشد. در طرحی که ارائه داده بودم حدود ۲۰ خواننده جوان خوش صدا و با استعداد از سراسر ایران را به تهران بیاوریم و ضمن در نظر گرفتن یک خوابگاه برای اسکان آنها، حقوقی نیز به آنها پرداخت شود تا تمام وقت تحت آموزش های صحیح قرار بگیرند و بر روی آواز متمرکز شوند.

وی گفت: موسیقی ما موسیقی تفکر و اندیشه است و می بایست به این نسل جوان توجه ویژه شود تا آموزش های صحیح را دریافت کنند. مسئولان باید در این مسیر حمایت های لازم را انجام بدهند. باور کنید ما روزگاری صادر کننده موسیقی بودیم و در دوره های مختلف، کشورهایی مانند ترکیه و باکو از ما وام می گرفتند. ما باید به فکر وضعیت موسیقی آوازی مان باشیم.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + هجده =