مسترکلاس رامیز قلی‌اُف برای تارنوازان برگزار می‌شود .

رامیز قلی‌اُف تارنوازِ شناخته شده‌ی موسیقی آذربایجان در روزهای پایانیِ آذرماه مسترکلاسی برای نوازندگان تار برگزار می‌کند .

به گزارش سرویس موسیقی هفت گاه به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۶ ، انجمن علمی موسیقی فرهنگ و هنر واحد ۴۶ تهران در نظر دارد مستر کلاس نوازندگی «تار» را با حضور رامیز قلی‌اف برگزار کند .

سوسن تقی‌پور رئیس دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۶ درباره این مستر کلاس گفت : رامیز قلی‌اف در هفته‌ی پایانی آذر ماه سال جاری، به دعوت ما به تهران می‌آید تا کنسرت خود را در تالار وحدت و با همراهی ارکستر سمفونیک فرهنگ و هنر برگزار کند. دانشگاه هم حضور این هنرمند نامی را غنیمت شمره و به نفع علاقه‌مندان و هنرجویان اقدام به برگزاری مستر کلاس تار کرده است .

او ادامه داد : مستر کلاس نوازندگی «تار» در روزهای ۲۵ و ۲۶ آذر و در سه بخش مجزا برگزار می‌شود که این بخش‌ها شامل؛ «ردیف نوازی»، «اجرای تصانیف آذربایجانی» و «اجرای قطعات کلاسیک» است .

تقی‌پور گفت : نوازندگانی که در این مستر کلاس شرکت می‌کنند در دو بخش فعال و غیرفعال حضور خواهند داشت. نوازندگان فعال به طور عملی هم آموزه‌های ارائه شده توسط استاد رامیز قلی‌اف را تمرین و اجرا می‌کنند .

رئیس دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۶ با اشاره به کنسرت پیش‌روی رامیز قلی‌اف در تهران تاکید کرد :‌ ارکستر سمفونیک فرهنگ و هنر را چند سالی است که راه‌اندازی کرده‌ایم و امسال براساس برنامه‌ریزی‌هایمان تصمیم گرفتیم تا از استاد رامیز قلی‌اف دعوت کنیم تا در کنار ارکستر سمفونیک فرهنگ و هنر، اجرایی مشترک داشته باشد .

او ادامه داد : امیدواریم کنسرت استاد رامیز قلی‌اف و مسترکلاس این هنرمند بزرگ مورد توجه اهالی موسیقی و علاقه‌مندان به موسیقی کلاسیک و موسیقی آذری قرار بگیرد .

مستر کلاس نوازندگی «تار» با حضور استاد رامیز قلی‌اُف ، در روزهای شنبه و یکشنبه – ۲۵ و ۲۶ آذر۱۳۹۶ از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۳:۰۰ و از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۸:۰۰ برگزار می‌شود .

این مستر کلاس در دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۶ به آدرس – میدان انقلاب، ابتدای خیابان جمالزاده شمالی، کوچه بزمه، پلاک ۳، سالن خسرو شکیبایی برگزار می‌شود. علاقه‌مندان به شرکت در این مسترکلاس می‌توانند با تلفن‌های ۶۶۰۱۶۲۹۱ – ۶۶۴۳۱۷۱۳ – ۰۹۳۷۷۳۸۵۹۵۸ تماس بگیرند .

همچنین کنسرت مشترک ارکستر سمفونیک فرهنگ و هنر با همراهی رامیز قلی‌اف در روزهای ۳۰ آذر و ۱ دی ۱۳۹۶ از ساعت ۲۱:۳۰ در تالار وحدت برگزار می‌شود .

 

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + 3 =