نصرالله ناصح پور : ما در آواز به سمت همصدایی می رویم .

توصیه ام به دوستان دانشجو این است که قدرت شنیداری شان را بالا ببرند و کتاب های زیادی را در این زمینه مطالعه کنند و آثار قدیمی را گوش بدهند. به اعتقاد من ما در آواز به سمت همصدایی می رویم که باید تنوع داشته باشد.

هفت گاه

به گزارش سرویس موسیقی هفت گاه به نقل از روابط عمومی انجمن موسیقی ایران ، نصرالله ناصح پور عضو هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان ضمن بیان این مطلب گفت: سه گروه سنی در بخش آواز نهمین جشنواره موسیقی جوان شرکت کرده بودند که در مرحله نهایی به همراه هیئت داروان اجراهای آنها را دیدیم و راهنمایی ها و نکاتی را که لازم بود به آنها تذکر دادیم.

این عضو هیئت داروان نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش آواز افزود: توصیه ام به دوستان دانشجو این است که قدرت شنیداری شان را بالا ببرند و کتاب های زیادی را در این زمینه مطالعه کنند و آثار قدیمی را گوش بدهند. آثار قدیمی کمتر سمت و سو دارد. به اعتقاد من ما در آواز به سمت هم صدایی می رویم که باید تنوع داشته باشد.

این استاد آواز و ردیفدان همچنین عنوان کرد: از زمانی که ما جوان بودیم اساتیدی مانند طاهرزاده، ظلی، اقبال آذر، بنان و سایرین هیچ دو نفرشان صدایشان یک شکل و یک فرم و یک حالت نبود. مانند اینکه بنده و شما را هر روز مجبور کنند که صبحانه، نهار و شام قرمه سبزی بخوریم در چنین تکراری خسته خواهیم شد.بر این اساس معتقدم آموزش باید به شیوه قدیم باشد.

نصرالله ناصح پور ادامه داد: راه حل این است که اصولا آموزش از پیش مهدکودک باید شروع شود؛ زمانی که این سیستم وجود داشته باشد هنرجو تا ۱۵ – ۱۶ سالگی کاملا تکمیل می شود و تجربه کردن را شروع می کند. ضمن اینکه نباید به یک یا دو استاد اکتفا کرد بلکه باید از همه یاد گرفت.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره موسیقی جوان گفت: برگزاری چنین جشنواره خیلی خوب است فقط به شرطی که در مرکز ایران این کار را نکنیم و در استان ها و شهرستان ها نیز چنین جشنواره های رقابتی را برگزار کنیم. از دوستانی که این جشنواره را برگزار می کنند تشکر می کنم و تاکید می کنم که می بایست این جشنواره تداوم داشته باشد.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + 8 =