بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران که کار خود را از دهم اردیبهشت ماه آغاز کرده است، اندک اندک به پایان خود نزدیک می شود.
به گزارش سرویس ادبیات هفت گاه، در این دوره در مجموع بیش از ۴۵۰۰ ناشر که از این میان بیش از ۲۵۰۰ ناشر داخلی و بیش از ۱۷۰۰ ناشر خارجی در نمایشگاه شرکت کرده اند. در این نمایشگاه علاوه بر بخش اصلی که شامل کتاب های به نمایش در آمده در این نمایشگاه است، بخش های جنبی ای نیز وجود دارد که شامل برگزاری نشست های تخصصی مختلف، رونمایی کتاب، جلسات شعرخوانی و … می باشد.
در لیست ناشرانی که در بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب تهران شرکت کرده اند، نام های آشنای بسیاری به چشم می خورد البته در کنار آنها نام های بسیاری نیز وجود دارد که برای اولین بار است که در این نمایشگاه حضور پیدا کرده اند.
زمانی که در راهروهای نمایشگاه کتاب قدم می زنی و به کتاب هایی که در یک غرفه کنار هم قرار گرفته اند، نگاه می کنی با صحنه های جالبی روبرو می شوی. به طور مثال کتابی از علامه جعفری یا رباعیات خیام را در کنار کتاب هنر آشپزی می بینی که این مثال نشان از آن دارد که مسئول غرفه مورد نظر کمترین توجهی به چیدمان کتاب هایی که در معرض نمایش گذاشته، نکرده است.
نکته ی دیگری که بسیار جلب توجه می کرد، حضور پررنگ کتاب های روانشناسی و موفقیت و کتاب هایی از این دست بود که در اغلب غرفه ها به چشم می خورد و ازدحام جمعیت در کنار این غرفه ها نشان از پر طرفدار بودن این نوع کتاب ها دارد و شاید به همین علت است که اغلب ناشران، کتاب های با چنین موضوعیتی را در لیست کتاب های منتشره خود دارند و علاقمندی مردم به این کتاب ها شاید نشان از آن دارد که هر انسانی به دنبال تحول و پیشرفت در زندگی است اما گاه فراموش می کند که به جای جستجوی موفقیت در این سبک کتاب ها بایستی به درون خود رجوع کند.
نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بیست و هفتمین سال خود را پشت سر می گذارد و با تمام نقاط ضعف و قوتش به میعادگاهی برای تمامی علاقمندان به کتاب و کتابخوانی در سراسر کشور شده است. علاقمندان به بازدید از این نمایشگاه می توانند تا ۲۰ اردیبهشت ماه به محل مصلی تهران مراجعه کنند.