اجرای همایون شجریان در نخستین جشنواره هنری پارسی زبانان اروپا

پروژه «سیمرغ» اثر حمید متبسم با آواز همایون شجریان در بخش جنبی جشنواره هنری پارسی زبانان اروپا در پاریس روی صحنه می‌رود .

به گزارشسرویس موسیقی هفت گاه ، کنسرت «سیمرغ» اثر حمید متبسم که تاکنون اجراهای متعددی در ایران و نقاط مختلف دنیا از جمله هلند داشته ، قرار است همزمان با برگزاری جشنواره هنری پارسی زبانان اروپا به مدت سه شب در پاریس به خوانندگی همایون شجریان اجرا شود .

همایون شجریان

در توضیح نحوه برگزاری کنسرت «سیمرغ» آمده است: کنسرت «سیمرغ» در زمره یکی از برجسته‌ترین آثار موسیقی سنتی ایران قرار دارد. با توجه به هدف برگزاری جشنواره هنری پارسی زبانان اروپا که ارتقا و حمایت از زبان و ادبیات پارسی در میان فارسی زبانان ایران، افغانستان و تاجیکستان است، برگزارکنندگان این جشنواره تصمیم گرفتند این کنسرت که قطعاتش برگرفته از شاهنامه فردوسی است بار دیگر در این رویداد هنری روی صحنه آورند. در این کنسرت اشعار فردوسی بر اساس داستان زال در دستگاه‌های چهارگاه، همایون، اصفهان، ماهور و نوا اجرا خواهد شد.»

نخستین جشنواره هنری پارسی زبانان اروپا ژانویه ٢٠١٨ در پاریس برگزار می شود .

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + 12 =