پوستر جشنواره تئاتر فجر با حضور طراحان رونمایی شد

پوستر سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با سخنانی از سعید اسدی، قباد شیوا و تقدیر از برگزیدگان بخش هویت بصری رونمایی شد.

%d8%b3%db%8c-%d9%88-%d9%be%d9%86%d8%ac%d9%85%db%8c%d9%86-%d8%ac%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%aa%d8%a6%d8%a7%d8%aa%d8%b1-%d9%81%d8%ac%d8%b1

به گزارش سرویس تئاتر هفت گاه به نقل از روابط عمومی سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، در این برنامه که روز چهارشنبه ۱۵ دی ماه در تالار مشاهیر مجموعه تئاتر شهر برگزار شد، سعید اسدی دبیر سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر، همراهی دو هنر گرافیک و تئاتر را گامی مهم برای ایجاد ارتباط بهتر با مخاطب دانست.

وی با اشاره به مراحل طراحی پوستر این دوره از جشنواره افزود: این پوستر حاصل تلاشی چند ماهه است و با توجه به محورهای موضوعی جشنواره، چند نکته کلیدی و مهم دارد که یکی از آنها مسئولیت اجتماعی هنر است، موضوعی که ما بر آن تاکید داریم.

اسدی با اعلام دوباره حمایت این دوره از جشنواره تئاتر فجر از پویش ملی «من صدای آب هستم»  ادامه داد: در کنار حمایت از این پویش، توجه خاص هم به هموطنان روشندل و ناشنوا داریم به طوریکه در برنامه رونمایی امروز هم نمایندگانی از کانون ناشنوایان حضور دارند و در جشنواره نیز یک گردهمایی با حضور این دوستان داریم.

دبیر جشنواره تئاتر فجر با اشاره به شعار «تئاتر برای همه» که در دوره‌های گذشته مطرح شده بود، یادآور شد: تلاش کردیم این مفهوم را در پوستر جشنواره برجسته کنیم نه اینکه فقط به خود آن شعار توجه کنیم. بر همین اساس در بخش هویت بصری نیز رویکردی جدی به مردم داریم و این چنین است که پوستر امسال دعوت به کنش اجتماعی است.

اسدی از حاضران خواست با نگاهی همدلانه با جشنواره تئاتر همراه شوند و خاطرنشان کرد: تئاتر به‌عنوان یکی از مکان‌های اجتماعی که امکان گردهمایی‌های مردمی را فراهم می‌کند، باید بیش از این مورد توجه باشد تا بتوانیم هرچه بیشتر نهادهای اجتماعی و مردم را برای حضور در این اتفاق بزرگ که همزمان با جشن های انقلاب هم هست، دعوت کنیم.

در ادامه تصاویر کوتاهی درباره مراحل شکل‌گیری این پوستر پخش شد و عباس محبوب طراح آن، توضیحات کوتاهی درباره روند طراحی خود ارایه کرد.

سپس قباد شیوا هنرمند گرافیست و یکی از داوران بخش هویت بصری این دوره از جشنواره دیدگاه های خود را درباره پوستر مطرح کرد.

او با ابراز خرسندی از اینکه هنر گرافیک در تئاتر بیش از گذشته جدی گرفته می شود، افزود: مجموعه گرافیکی پوستر با سلیقه طراحی شده است. اما با این پوستر یک مساله کوچک دارم چون تمام رنگ‌هایی که در آن به کار رفته است، رنگ‌های سرد است و بهتر است همین پوستر را با رنگ‌های گرم طراحی کرد تا بهتر مخاطب را جذب کند.

در ادامه این توضیحات، اسدی نیز گفت: این پوستر امکان تکثیر در رنگ‌های متفاوت را دارد یعنی امکان بازیابی آن وجود دارد . ضمن اینکه پوستر امسال به لحاظ مفهومی نوعی حالت تعامل با مردم ایجاد می‌کند به این صورت که ما از پشت صورتک‌های تئاتر، مردمی را می‌بینیم که هم مخاطبان ما هستند و هم شخصیت‌های نمایش‌هایمان و آنها نیز ما را نظاره می‌کنند.

در بخش پایانی برنامه اسدی و شیوا تقدیرنامه‌های برگزیدگان بخش هویت بصری جشنواره را اهدا کردند. بر همین اساس سارا صباغی، نسرین مردانی، وحید حسین زاده، زینب توکلی، بهزاد شهبال ، آرش اشتری و عباس محبوب، تقدیرنامه‌های خود را دریافت کردند.

در پایان این برنامه، حاضران و مدیران بخش های گوناگون جشنواره عکس یادگاری گرفتند.

سی و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر به دبیری سعید اسدی از اول تا دوازدهم بهمن ماه برگزار می شود.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + 3 =