گنجینه هنری «ری بردبری» حراج می شود

مجموعه‌ای از نقاشی‌ها، فیلم‌های علمی تخیلی و انیمیشن‌های قدیمی «ری بردبری» نویسنده معروف رمان «فارنهایت ۴۵۱» چوب حراج می‌خورد.

هفت گاه

به گزارش سرویس ادبیات هفت گاه ، دلالی لس‌آنجلسی مجموعه‌ای از یادگاری‌های شخصی ری بردبری نویسنده‌ ادبیات علمی تخیلی را که سال ۲۰۱۲ درگذشت، در معرض فروش گذاشته است .

در میان این آثار نقاشی سال ۱۹۴۶ «چارلز آدامز» از مخلوقات غول‌آسایی که در کتاب «از گرد و غبار بازگشت» بردبری به آن‌ها اشاره شده، دیده می‌شود. قیمت این کار ۳۲ هزار و ۵۰۰ دلار تخمین زده شده است.

نقاشی از «ریموند بی‌لِس» که کارهایش در موزه هوا و فضای ملی آمریکا آویخته می‌شوند نیز در این حراجی دیده می‌شود. از دیگر یادگاری‌های بردبری که به زودی چکش می‌خورند، می‌توان به نقاشی‌های «جنگ دنیاها» که توسط «اچ.جی. ولز» کشیده شده، اشاره کرد.

به گزارش هالیوود ریپورتر‌، نسخه‌ اصلی نقاشی روی جلد مجموعه داستان «مرد مصور» بردبری که کاری از «لوییس گلانزس» بوده هم از دیگر کارهای این حراجی است. بردبری همچنین ۴۳ فیلم انیمیشنی اصل «دیزنی» از جمله «چگونه گرینچ کریسمس را دزدید» را در مجموعه‌ی ارزشمندش گردآوری کرده است. کلکسیون هنری بردبری روز ۲۵ سپتامبر در لس‌آنجلس چوب حراج خواهد خورد.

ری بردبری، خالق رمان‌های علمی تخیلی و ژانر وحشت از مادری سوئدی و پدری آمریکایی به دنیا آمد و پس از سال‌ها زندگی در لس‌آنجلس، دوره‌ تحصیل را به پایان رساند و در یک کتابخانه‌ محلی به کار آموزش و سپس روزنامه‌فروشی پرداخت.

او نخستین کتابش را در سال ۱۹۴۲ با عنوان «دریاچه» به چاپ رساند و در سال ۱۹۴۵ نیز مجموعه‌ داستان‌ «بازی بزرگ سیاه و سفید» او برنده‌ جایزه‌ بهترین داستان‌کوتاه آمریکا شد. او سپس کتاب‌های «کارناوال تاریک»، «حکایت‌های مریخی‌ها» و «مرد مصور» را منتشر کرد که در این میان، کتاب «حکایت‌های مریخی‌» اثری شناخته‌شده است.

بردبری در سال ۱۹۵۳ مشهورترین رمانش با عنوان «فارنهایت ۴۵۱» را منتشر کرد. وی علاوه بر داستان‌های علمی تخیلی، به نوشتن چندین نمایشنامه و فیلم‌نامه نیز پرداخته که از آن جمله می‌توان به فیلم‌نامه‌ فیلم مشهور «نهنگ سفید» بر اساس داستانی از «هرمان ملویل»، نویسنده‌ داستان‌های کوتاه آمریکایی، اشاره کرد که به کارگردانی «جان هیوستون» (سال ۱۹۵۶) ساخته شد.

او در طول چندین دهه فعالیت ادبی موفق به کسب جایزه‌های ادبی فراوانی شد که از آن جمله می‌توان به دریافت نشان مشارکت ممتاز در ادب آمریکا از بنیاد ملی کتاب در سال ۲۰۰۰، جایزه‌ برام استوکر یا جایزه‌ ادبیات وحشت در سال ۱۹۸۹، جایزه‌ استاد اعظمِ گندالف برای ادبیات خیال‌پردازی در سال ۱۹۷۷ و همچنین جایزه‌های یادبود «اُ. هنری»، انجمن نویسندگان هوا فضا، بنیامین فرانکلین و ژول ورن اشاره کرد.

کتاب‌ها و داستان‌های کوتاه بردبری نیز بارها به صورت فیلم، نمایشنامه‌ رادیویی و تلویزیونی و نیز کتاب‌های کمیک درآمده‌اند که فیلم «فارنهایت ۴۵۱» به کارگردانی «فرانسوا تروفو» از آن دسته است.

 

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + 10 =