عسل شاکری : گرایش بچه ها به هر نوع سازی خیلی بیشتر شده است .

عسل شاکری متولد ۱۳۷۹ از نوجوان هایی است که در نهمین جشنواره موسیقی جوان در دو ساز دف  و کمانچه شرکت کرده است . او که دومین سالی است که در جشنواره موسیقی جوان شرکت می کند ، از کیفیت برگزاری جشنواره و گرایش جوان ها به موسیقی سنتی برای ما می گوید .هفت گاه

هفت گاه

به گزارش خبرنگار سرویس موسیقی هفت گاه ، عسل شاکری با بیان اینکه حدود ۸ سال است ساز دف کار می کند ، گفت : تا به امروز ۴ استاد داشتم . اولین نفری که با ایشان دف را شروع کردم خانم هانا کامکار دختر آقای بیژن کامکار بودند ، بعد آقای پیران مهاجری و استاد یاور احمدی فر و در آخر هم آقای پرهام صارمی ولی برای این جشنواره که می خواستیم یک سری مقام ها را کار کنیم با آقای پیران مهاجری کار کردیم .

وی در مورد نحوه ی علاقمند شدن به ساز دف گفت : بیشتر آموزشگاهی که می روم در این مورد دخیل بودند . برای اینکه ریتم خوانی و وزن خوانی را یاد بگیریم ، بعد از دوره های ارف ، یک ساز کوبه ای یا دف یا تنبک ادامه می دهیم و من دف را انتخاب کردم و بعد از آن خیلی علاقمند شدم و به طور تخصصی ادامه دادم .

همچنین در مورد آشنایی با جشنواره موسیقی جوان و شرکت در آن افزود : من حدود ۴ سال است در کنار دف ، کمانچه می زنم . پارسال استادم من را با این جشنواره آشنا کرد . پارسال در ساز کمانچه و امسال در هر دو ساز دف و کمانچه در جشنواره شرکت کردم .

این نوازنده جوان در مورد مدیریت و سطح کیفی جشنواره گفت : فکر می کنم در مدیریت نسبت به پارسال خیلی بهتر شده است . پارسال یک سری به هم ریختگی ها و ناهماهنگی هایی وجود داشت که فکر می کنم امسال رفع شده است . در ساز کمانچه که فکر می کنم واقعا سطح بچه ها نسبت به پارسال بالا بود . اما چون در دف اولین سالی است که شرکت می کنم ، نمی توانم مقایسه ای انجام دهم ولی کلا فکر می کنم سطح بچه ها خوب بود .

عسل شاکری در پایان در مورد جایگاه موسیقی سنتی میان جوان ها گفت : من فکر می کنم بعضی ها که می گویند موسیقی سنتی بین جوان ها از بین رفته ، کاملا غلط است . من در آموزشگاه خودمان می بینم بچه ها چقدر با علاقه هم سازهای کلاسیک و هم سازهای سنتی را کار می کنند . به نظر من گرایش بچه ها به هر نوع سازی خیلی بیشتر شده و این خیلی عالی است .

مطالب مرتبط

۱ دیدگاه

  1. رعنا كلانتر گفت:

    از نظر من جامعه ى موسیقى با داشتن این چنین جوانان و نوجوانانى به سمت خوبى پیش خواهد رفت ولى مورد تأسف بارى که در جشنواره وجود داشت این بود که هیئت داوران براى برخى از رتبه هاى بین ١-٣ در سازها ى مختلف کسى را انتخاب نکرده بودند که امیدوارم با رسیدگى بهتر در سال هاى بعدى شاهد این ماجرا نباشیم.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + دو =