آلفرد هیچکاک در موزه هنرهای معاصر تهران

فیلم ˝میم را به نشانه مرگ بگیر˝ به کارگردانی آلفرد هیچکاک محصول سال ۱۹۵۴ آمریکا، روز یکشنبه ۲۱ شهریورماه در سالن سینما تک موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش در می‌آید.
%d9%87%db%8c%da%86%da%a9%d8%a7%da%a9

به گزارش سرویس سینمایی هفت گاه به نقل از روابط عمومی موزه هنرهای معاصر تهران؛ در ادامه برنامه نمایش فیلم در سالن سینما تک موزه و در بخش سینما ومعماری ، روز یکشنبه ۲۱ شهریورماه ساعت ۱۷ فیلم “میم را به نشانه ی مرگ بگیر” به کارگردانی آلفرد هیچکاک محصول سال ۱۹۵۴ (آمریکا ) به مدت ۱۰۵ دقیقه به زبان اصلی با زیر نویس فارسی، در سالن سینما تک موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش در می آید.

“میم را به نشانه‌ مرگ بگیر” در نهایت زیر سایه‌ “پنجره عقبی” (۱۹۵۴) که یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای هیچکاک بود قرار گرفت و چند ماه بعد از آن پخش شد. امروز از “میم را به نشانه‌ مرگ بگیر” به عنوان فیلمی برای آزمودن سیستم سه‌بعدی و به کارگیری خلاقانه‌ی فضا یاد می‌شود. فیلمبردار آن، رابرت بورکس، از فن‌آوری دوربین سه‌بعدی نیچورال ویژن (ابداع میلتون لول گانزبرگ) تصویربرداری آن استفاده کرد‌ه‌ بود. از این دوربین در همان زمان هم برای خیلی از فیلم‌های سه‌بعدی استفاده می‌شد. “میم را به نشانه‌ مرگ بگیر” تمرینی بصری برای کارگردان شد تا شیوه و تکنیک دوربینی را امتحان کند که به‌گفته‌ گریس کلی “به‌اندازه‌ یک اتاق بود” و کیفیت تئاترگونه‌ی فیلم افکتی سینمایی ببخشد.

بیشتر اتفاقات “میم را به نشانه‌ی مرگ بگیر” در یک لوکیشن اتفاق می‌افتد و بازیگرها در برداشت‌های طولانی و بدون کات ایفای نقش می‌کنند؛ به طوری که بین هر دوصحنه به آن‌ها استراحت می‌دادند. تونی (با بازی ری میلاند) از مارگوت (با بازی گریس کلی) می‌خواهد در آنتراکتِ نمایشی که قرار است با مارک به تماشای آن برود، به او زنگ بزند. بعدتر، وقتی مارگو موفق می‌شود کاپیتان لسگیت (با بازی آنتونی داوسن) را بکشد، نوبت استراحت ما می‌شود. فیلم با وجود تئاترگونه بودن‌اش، به خاطر استفاده‌ی خوب از فضا و سه‌بعدی بودنش حال و هوایی سینمایی دارد.

 

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + چهار =