تئوری چشم‌انداز در ” ایوان‌خانه “

تئوری چشم‌انداز در پروژه “ایوان‌خانه” بر همسویی فضاهای باز ، نیمه‌باز و بسته تأکید می‌کند .

به گزارش سرویس معماری هفت گاه به نقل از هنرآنلاین ، ” ایوان‌خانه ” ، نمونه‌ای بازسازی‌شده و به‌روز شده از همان ساختمان یک طبقه قدیمی است که به‌صورت یک ساختمان چندطبقه ، برای بهبود کیفیت ویژگی‌های فضایی زندگی امروزی ، طراحی و ساخته‌شده است . این ساختمان با ویژگی‌های یک ساختمان مسکونی یک طبقه در دهه ۸۰ ساخته‌شده بود .

طراحی ایوان خانه به‌صورت یک ساختمان سه‌طبقه برای دو خانواده ، در زمینی به مساحت ۲۷۳ مترمربع ، در شهر جدیدالاحداث شاهین‌شهر اصفهان بناشده است . در معماری این خانه، تئوری چشم‌انداز ایوان از دیدگاه ناظر که بر همسویی فضاهای باز ، نیمه‌باز و بسته تأکید می‌کند در نظر گرفته‌شده است و ظرفیت مشاهده و چشم‌انداز بدون دیده شدن را فراهم می‌کند .

استفاده از این نظریه و تئوری در طراحی مدرن ایوان خانه ، ابتدا به شکل یک ایوان بزرگ در سمت شمال خانه مقابل یک فضای سبز گسترده در نظر گرفته شد ، درحالی‌که با ارائه دید دلپذیر برای ساکنین ، همانند بک پرده به حفظ حریم خصوصی کمک می‌کند .

علاوه بر آن، مجموعه‌ای از فضاهای باز و نیمه‌باز شامل باغ ورودی ، بهارخواب پشت‌بام و مهتابی جهت نیازهای روزانه ساکنین در نظر گرفته شد .

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 5 =