« به رنگ انار » ویژه بانوان در نیاوران

حرکات آیینی «به رنگ انار» از مجموعه برنامه‎های آئینی- سنتی فولکلوریک گروه هنری «مانتره» به سرپرستی «مونا ارسطو»، ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت ساعت در فرهنگسرای نیاوران اجرا خواهد شد.

به گزارش سرویس موسیقی هفت گاه ، هدف از این برنامه که با همراهی گروه موسیقی «آرزوناک» اجرا می‎شود، شناساندن و زنده نگه‌داشتن آیین‎های موسیقایی و حرکتی اقوام ایرانی است. گروه «مانتره» از ۱۰ سال پیش فعالیت خود را آغاز کرده است. اجرای اخیر «به رنگ انار» یک برنامه ترکیبی از سبک‎های مختلف است.

گروه موسیقی «آرزوناک» نیز به سرپرستی فهیمه عظیمی و خوانندگی کوثر شعبانی در سال ۱۳۹۳ با هدف اجرای آثار قدیمی با نگرشی نو آغاز به کار کرد. اعضای این گروه عبارتند از: فهیمه عظیمی (نی، دف و تنبک)، تینا لاجوردیان(عود)، آذین ملک‌زاده(کمانچه)،  نغمه اعلامی (سنتور) و کوثر شعبانی(خواننده).

حرکات آیینی نمایشی “مانتره” با همراهی گروه موسیقی “آرزوناک”، ویژه بانوان، در تاریخ‎های ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت ساعت۲۰:۳۰ در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران به روی صحنه می‎رود

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × پنج =