آرایش غلیظ فیلمی لوس با اسانس طنز !!!

یادداشتی بر فیلم ” آرایش غلیظ ” نعمت الله mohr ekhtesasi

آرایش غلیظ

نیوشا کاظم نژاد – سرویس سینمایی هفت گاه : فیلم “آرایش غلیظ” ساخته حمید نعمت الله به عنوان فیلمی کمدی در جشنواره امسال مطرح شد .

فیلمی کمدی که تنها با چسباندن چند اتفاق در کنار هم می خواست داستانی را روایت کند، ولی متاسفانه فیلم ، نه قصه ای داشت و نه حتی گره ای که مخاطب را درگیر داستان سازد .

فیلم “آرایش غلیظ” داستان شخصی است که با کلاهبرداری از دوستش ، محمولۀ او را که شامل ترقه ، فشفشه و اسباب آتشبازی است می دزدد و برای آب کردن آن به هر دری می زند …

فیلم دارای ریتمی کند است و شخصیت پردازی ها بسیار نادرست است ، زیرا شخصیت ها اصلا خوب توضیح داده نمی شوند. به طور مثال ما متوجه نمی شویم که مجید دغدغه اصلی اش چیست ؟ چرا بعد از فهمیدن نامزد داشتن مسعود ، محموله را آتش می زند و چرا به رفیقش خیانت می کند و یا دلیل اصلی حضور دکتر در فیلم چیست ؟! کیست و از کجا آمده است ؟

 به جز موسیقی خوب نکته مثبتی در فیلم دیده نمی شود . بازی ها اصلا خوب نیست، چون کارگردان نتوانسته به خوبی از بازیگرانش بازی بگیرد؛ به همین دلیل بازی ها به دل نمی نشیند .

تنها با ایجاد کاراکتری به نام مرد برقی ! داستان تمی طنز به خود گرفته است .

در ابتدای فیلم حامد بهداد در نقش کارشناس مدعو گروه ، به خوبی از عهدۀ نقشش بر می آید ولی در اواسط فیلم حامد بهداد همانند همۀ فیلم هایش نمایان می شود و مثل همیشه شاهد یک سری اکت های بی مورد از او هستیم ، از آن ژست های عصبی بهداد که اگر در فیلمی نبینیم باید تعجب کنیم .

فیلم “آرایش غلیظ” دارای فیلم نامه ای ضعیف و کارگردانی ضعیف تر است ، فیلمی لوس با اسانس طنز !

تنها بازی خوبِ حبیب رضایی را در فیلم می بینیم که با آنکه تبدیل به شخصیت نشده ولی برای مخاطب جذاب است و با فرم طنزی که دارد مخاطب را تا دقایق آخر همراه می کند .

و اما اینکه چرا این اسم را برای این فیلم انتخاب کرده اند جای سوال دارد ! طناز طباطبایی کسی است که به صورت کاملا سوبژکتیو با آرایش غلیظ در آخرین سکانس فیلم این لوگو را به فیلم می چسباند و تا پایان فیلم ربط اش به آرایش غلیظ مشخص نمی شود .

مطالب مرتبط

۱ دیدگاه

  1. کمال گفت:

    نازتو برم با این نقدت !

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − ده =